ŞİYAR AKBOĞA “SS/19 SPORTY COUTURE PUNK”

Genç tasarımcı Şiyar Akboğa ‘a bu yıl 3. sezon gerçekleştirdiği MBFWI defilesinde,

“SS/19 SPORTY COUTURE PUNK” koleksiyonunu tanıtıyor.

‘Cinsiyetsiz arsız spor couture parçalarından oluşan, kadın ve erkek koleksiyonlarımda cesur renkler ve kesimlere yer verdiğim SS19/ Summer Spring Sporty Couture Punk koleksiyonda punk bir stil ile alışılmışın dışında imajlar sergileyeceğim.

Herkesin  dönüşmek isteyeceği  stil ikonu haline getirdiğimiz zamansız kombinler, arsız parçalar ile dinamik bir stil oluşturarak moda vizyon ve trend akımını baştan aşağı değiştirmek için alışılmışın dışınada bir moda şovu hazırlıyoruz. ”

Koreografiyi Uğurhan Akdeniz’in , Sytling’i Hakan Bahar’ın üstlendiği defilede Aytekin Yalçın’ın fotoğraflarının basılı olduğu

t-shirtler defilenin özel parçalarındandır.

Tasarımcının sponsorları ise ; Torres , Bay Haldun, Ayakkabı Prensi , Thea , Filiz Engin , Yıldırım Özdemir,  Pr ve Produksiyon defile koordinasyonda ise Bee’PR Branding’dir.

DJ Performansta Kerem Tekinalp , özel olarak defile müziklerini yapmış olup , punk müzik ile koleksiyonun ruhunu yansıtmaktadır.

 

 

%d blogcu bunu beğendi: